Здравейте колеги . До сега бях без централно ( беше ми заминало жълтото реле ) . Сложих друго , вратите се отключват и заключват от дистанционното с изключение на задна лява ( нито отваря нито затваря ) . За какво да гледам ( да свалям ли кората или ? ) . После в купето имаше 3 изгорели крушки : едната на центарлния плафон и 2те отзад в колонките . Смених крушките , НО при отворени врати не светят (крушките бяха по 5 или 6 вата , но не намерих точно такива а с ват по-слаби - дали има значение ? ) . Идеи ?
На колата от която свалих релето за централното имаше още 2 релета до жълтото ( едното квадратно черно , седеше пред жълтото и другото , зеленото за мигачите ) . Дилемата е , че - при мен има гнезда само за жълтото и за зеленото ( гнездо за квадратното черно липсва ) . Знаете ли за какво е черното ?? Колата беше 3.0 бензин ( ако това има значение ) .
На колата от която свалих релето за централното имаше още 2 релета до жълтото ( едното квадратно черно , седеше пред жълтото и другото , зеленото за мигачите ) . Дилемата е , че - при мен има гнезда само за жълтото и за зеленото ( гнездо за квадратното черно липсва ) . Знаете ли за какво е черното ?? Колата беше 3.0 бензин ( ако това има значение ) .
Comment